Preu i pagament

El preu de cada producte serà el que s'estipuli en cada moment a la nostra pàgina web, excepte en cas d'error manifest. Tot i que intentem assegurar-nos que tots els preus que figuren a la pàgina són correctes, poden produir-se errors. Si descobríssim un error en el preu d'algun dels productes que vostè ha encarregat, l'informarem el més aviat possible i li donarem l'opció de reconfirmar la seva comanda al preu correcte o bé anul · lar. Si no aconseguim posar-nos en contacte amb vostè, la comanda es considerarà cancel · lat i se li reemborsaran íntegrament les quantitats que haguessin estat abonades.

No estarem obligats a subministrar cap producte al preu inferior incorrecte (tot i que li hàgim enviat la Confirmació de Comanda) si l'error en el preu és obvi i inequívoc i hagués pogut ser reconegut de forma raonable per vostè com a preu incorrecte.

Els preus d'aquesta pàgina web inclouen IVA, però no així les despeses d'enviament, que s'afegiran a l'import total degut segons s'exposa a la nostra taula de despeses d'enviament.

Els preus poden canviar en qualsevol moment, però (llevat del que estableix anteriorment) els possibles canvis no afectaran les comandes pel que fa als que ja li hàgim enviat una Confirmació de Comanda.

Quan hagis acabat la teva comanda, podràs pagar amb targeta de crèdit. Acceptem pagaments amb total garantia per a les targetes Visa, Mastercard, Visa Electron, American Express, Maestro, Diners i targetes Xarxa 6000. Ens prenem molt seriosament la seguretat, de manera que les teves dades estaran fora de perill amb nosaltres. Tots els titulars de targetes de crèdit o dèbit estan subjectes a validació i autorització tant per part nostra com per part de l'emissor de la targeta, per mantenir la seguretat i evitar el frau.

La compra és 100% segura, el TPV  garanteix que les transaccions entre la botiga i els clients són totalment segures.