CONDICIONS DE COMPRA

Aquest document  dona a conèixer les condicions d'ús d'aquesta pàgina web i la compra de productes a la mateixa. Llegeixi atentament les condicions abans d'usar aquesta pàgina web. En utilitzar aquesta pàgina web o fer una comanda a través de la mateixa, conscients quedar vinculat per aquestes Condicions, pel que si no estàs d'acord amb totes les Condicions, no has de fer servir aquesta pàgina web. És la teva responsabilitat llegir les condicions vigents en el moment d'ús de la pàgina web o de fer un contracte seran les que li siguin aplicables.

Els nostres Dades

La present pàgina web és operada per LA GARBIANA SCCL.,  amb NIF  G25649682.

LOPD - Dades d'usuaris

La informació o dades personals que ens facilitis sobre tu seran tractades d'acord amb el que estableix la Política de Privacitat. En fer ús d'aquesta pàgina web es consent el tractament d'aquesta informació i dades i es declara que tota la informació o dades que ens facilitis són veraces i es corresponen amb la realitat.

Ús de la web

L'usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc web i dels continguts, de conformitat amb la legislació aplicable, les presents Condicions Generals de Venda del lloc web, la moral i bons costums generalment acceptats i l'ordre públic, obligant-se a indemnitzar LA GARBIANA SCCL., per qualsevol dany o perjudici que pogués ocasionar per l'ús d'aquesta web, infringint aquestes condicions generals i / o la legalitat vigent.

Celebració del contracte

La informació continguda en les presents Condicions i els detalls continguts en aquesta pàgina web no constitueixen una oferta de venda, sinó una invitació per contractar. No existirà cap contracte entre tu i nosaltres en relació amb cap producte fins que la teva comanda hagi estat expressament acceptat per nosaltres. Si la seva oferta no és acceptada i ja s'ha realitzat algun càrrec al teu compte, l'import d'aquest et serà reintegrat en la seva totalitat.

Per realitzar una comanda, hauràs de seguir el procediment de compra online i fer clic a la forma de pagament. Després d'això, rebràs un correu electrònic acusant rebut de la teva comanda. Tingues en compte que això no vol dir que la teva comanda hagi estat acceptat, ja que el mateix constitueix una oferta que tu ens fas a nosaltres per comprar un o més productes. Totes les comandes estan subjectes a la nostra acceptació, de la qual seràs informat a través d'un correu electrònic en què et confirmem que el producte està sent enviat. El contracte per a la compra d'un producte entre tu i nosaltres quedarà formalitzat únicament quan t'enviem la Confirmació de Comanda.

Disponibilitat dels articles sol·licitats

Totes les comandes de productes estan subjectes a la disponibilitat dels mateixos. En aquest sentit, si es produeixen dificultats quant al subministrament de productes o si no queden articles en estoc, ens reservem el dret de facilitar informació sobre productes substitutius de qualitat i valor igual o superior que tu pots encarregar. Si no desitges fer una comanda d'aquests productes substitutius, et reemborsarem qualsevol quantitat que poguessis haver abonat.

Negativa a tramitar una comanda

Ens reservem el dret de retirar qualsevol producte d'aquesta pàgina web en qualsevol moment i de treure o modificar qualsevol material o contingut de la mateixa. Encara farem el possible per tramitar sempre totes les comandes, poden donar-se circumstàncies excepcionals que ens obliguin a rebutjar la tramitació d'algun comanda després d'haver enviat la Confirmació de Comanda, pel que ens reservem el dret a fer-ho en qualsevol moment, a la nostra sola discreció.

No serem responsables davant vostre o davant de qualsevol tercer pel fet de retirar qualsevol producte d'aquesta pàgina web, amb independència de si aquest producte ha estat venut o no, treure o modificar qualsevol material o contingut de la pàgina web, o per negar-nos a tramitar una comanda una vegada que li haguem enviat el Confirmació de Comanda.

Preu i pagament

El preu de cada producte serà el que s'estipuli en cada moment a la nostra pàgina web, excepte en cas d'error manifest. Tot i que intentem assegurar-nos que tots els preus que figuren a la pàgina són correctes, poden produir-se errors. Si descobríssim un error en el preu d'algun dels productes que vostè ha encarregat, l'informarem el més aviat possible i li donarem l'opció de reconfirmar la seva comanda al preu correcte o bé anul · lar. Si no aconseguim posar-nos en contacte amb vostè, la comanda es considerarà cancel · lat i se li reemborsaran íntegrament les quantitats que haguessin estat abonades.

No estarem obligats a subministrar cap producte al preu inferior incorrecte (tot i que li hàgim enviat la Confirmació de Comanda) si l'error en el preu és obvi i inequívoc i hagués pogut ser reconegut de forma raonable per vostè com a preu incorrecte.

Els preus d'aquesta pàgina web inclouen IVA, però no així les despeses d'enviament, que s'afegiran a l'import total degut segons s'exposa a la nostra taula de despeses d'enviament.

Els preus poden canviar en qualsevol moment, però (llevat del que estableix anteriorment) els possibles canvis no afectaran les comandes pel que fa als que ja li hàgim enviat una Confirmació de Comanda.

Quan hagis acabat la teva comanda, podràs pagar amb targeta de crèdit. Acceptem pagaments amb total garantia per a les targetes Visa, Mastercard, Visa Electron, American Express, Maestro, Diners i targetes Xarxa 6000. Ens prenem molt seriosament la seguretat, de manera que les teves dades estaran fora de perill amb nosaltres. Tots els titulars de targetes de crèdit o dèbit estan subjectes a validació i autorització tant per part nostra com per part de l'emissor de la targeta, per mantenir la seguretat i evitar el frau.

La compra és 100% segura, el TPV  garanteix que les transaccions entre la botiga i els clients són totalment segures.

Enllaços externs

En el cas que la nostra pàgina web contingui enllaços a altres pàgines web i materials de tercers, aquests enllaços es faciliten únicament a efectes informatius, sense que nosaltres tinguem cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines web o materials. Per tant, no acceptem cap responsabilitat per qualsevol dany o pèrdua derivats del seu ús.

Comunicacions per escrit

La normativa aplicable exigeix ​​que part de la informació o comunicacions que li enviem siguin per escrit. Mitjançant l'ús d'aquesta pàgina web, vostè accepta que la major part d'aquestes comunicacions amb nosaltres siguin electròniques. Ens posarem en contracte amb vostè per correu electrònic o li facilitarem informació penjant avisos en aquesta pàgina web. A efectes contractuals, vostè consenteix a usar aquest mitjà electrònic de comunicació i reconeix que tot contracte, notificació, informació i altres comunicacions que li enviem de forma electrònica compleixen amb els requisits legals de ser per escrit. Aquesta condició no afectarà els seus drets reconeguts per llei.

Renúncia

La falta de requeriment per part nostra del compliment estricte per part d'alguna de les obligacions assumides per vostè en virtut de les presents Condicions o la manca d'exercici per la nostra part dels drets o accions que ens poguessin correspondre en virtut de les presents Condicions , no suposarà renúncia ni cap limitació en relació amb aquests drets o accions ni li exonerarà a vostè de complir amb aquestes obligacions.

Cap renúncia per la nostra part a un dret o acció concret suposarà una renúncia a altres drets o accions derivats del Contracte o de les Condicions.

Cap renúncia per la nostra part a alguna de les presents Condicions o als drets o accions derivats del Contracte té efecte, llevat que s'estableixi expressament que és una renúncia i formalitzi i se li comuniqui a vostè per escrit de conformitat amb el que disposa l'apartat de Notificacions anterior.

 Acord complet

Les presents Condicions i tot document a què es faci referència expressa a les mateixes constitueixen l'acord íntegre existent entre Vostè i nosaltres en relació amb l'objecte del contracte i substitueixen qualsevol altre pacte, acord o promesa anterior convinguda entre vostè i nosaltres verbalment o per escrit.

nosaltres reconeixem haver consentit la celebració del Contracte sense haver confiat en cap declaració o promesa feta per l'altra part o que pogués inferir de qualsevol declaració o escrit en les negociacions entaulades pels dos abans d'aquest Contracte, llevat allò que figura expressament esmentat en les presents Condicions.

Ni vostè ni nosaltres disposarem d'acció davant de qualsevol declaració incerta realitzada per l'altra part, verbal o escrita, amb anterioritat a la data del Contracte (tret que s'hagués fet tal declaració incerta de forma fraudulenta) i l'única acció que ha de disposar la altra part serà per incompliment de contracte de conformitat amb el que disposen les presents Condicions.

 Dret a modificar les condicions

Tenim dret a revisar i modificar les presents Condicions en qualsevol moment. Vostè estarà subjecte a les polítiques i Condicions vigents en el moment en que usi aquesta pàgina web o efectuï cada comanda, llevat que per llei o decisió d'organismes governamentals hàgim de fer canvis amb caràcter retroactiu en aquestes polítiques, Condicions o Declaració de Privacitat, en aquest cas, els possibles canvis afectaran també les comandes que vostè hagués fet prèviament.

Legislació i Jurisdicció aplicable

L'ús de la nostra pàgina web i els contractes de compra de productes a través aquesta pàgina web es regiran per la legislació espanyola.