POLÍTICA DE PRIVACITAT

Les dades proporcionades seran guardades per  LA GARBIANA SCCL., amb la finalitat de gestionar el registre dels usuaris a aquest lloc web, permetre el seu accés a diferents seccions i enviament de publicitat. Vostè presta el seu consentiment exprés i inequívoc perquè el tractament de les dades recollides amb la finalitat prevista en el paràgraf anterior.

L'usuari queda igualment informat sobre la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel · lació i oposició, reconeguts per l'ordenament en la següent adreça  de correu pagesa@lagarbiana.cat .

LA GARBIANA SCCL., garanteix que ha adoptat les mesures oportunes de seguretat en les seves instal · lacions, sistemes i fitxers. Així mateix, es garanteix la confidencialitat de les dades personals i que no seran utilitzats per a una finalitat diferent a la indicada.

Contingut. La pàgina de LA GARBIANA SCCL., consisteix en la venda de farina ecològica. Tant l'accés a aquesta pàgina web, com l'ús que pugui fer de la informació i continguts inclosos en la mateixa o accessibles des d'ella, serà d'exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi, sense que LA GARBIANA SCCL., pugui tenir cap responsabilitat per aquests usos .

Tots els continguts d'aquesta pàgina són de producció pròpia o han estat subministrats pels propis proveedors sent aquests els responsables de demanar el consentiment del titular dels drets del material subministrat.

Si es considera que algun dels continguts d'aquesta pàgina infringeix els drets d'autor, preguem ens sigui comunicat a través del nostre correu electrònic  pagesa@lagarbiana.cat  per procedir a la seva retirada.

Enllaços externs. El propietari del lloc web no es fa responsable d'aquells altres llocs web o arxius als quals sigui possible accedir a través d'enllaços disponibles entre els seus continguts, atès que aquestes pàgines enllaçades seran en tot cas responsabilitat dels seus respectius titulars . Aquesta pàgina, per tant, ni aprova, ni fa seus els productes, serveis, continguts, informació, dades, arxius i qualsevol classe de material existent en tals pàgines web o arxius i no controla ni es fa responsable de la qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat de la informació continguts i serveis existents en els llocs enllaçats i que són aliens a aquesta pàgina.

En el cas que es consideri oportú o que un òrgan competent declari la il · licitud de les dades, ordenat la seva retirada o que s'impossibiliti l'accés als mateixos, o s'hagués declarat l'existència de la lesió, i se'ns hagi notificat expressament la corresponent resolució, els enllaços que s'indiquin serien immediatament retirats.

Ús de la Web. L'usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc web i dels continguts, de conformitat amb la legislació aplicable, els presents Termes i condicions generals d'ús del lloc web, la moral i bons costums generalment acceptats i l'ordre públic, obligant-se a indemnitzar LA GARBIANA SCCL., per qualsevol dany o perjudici que pogués ocasionar per l'ús d'aquesta web, infringint aquestes condicions generals i / o la legalitat vigent.  la navegació a través de les pàgines per a la seva visualització com a ús privat.

Legislació i Jurisdicció aplicable: Les condicions generals exposades en aquest document es regeixen per la llei espanyola.