QUI SOM

Vet aquí que en una terra seca i aspra, la Força, la Paciència, l’Alegria i la Passió varen trobar uns grans de blat. La Força remogué la terra i la Paciència sembrà les llavors i va esperar i esperar... A l’estiu l’Alegria recollí el blat i quan va ser al sac, en feu una bona farina, que la Passió va remanar, amassar i enfornar per fer un bon pa Després vingueren l’Experiència, la Saviesa, la Generositat, la Voluntat, la Il·lusió...i els habitants d’aquella terra seca i aspra creixeren sans i forts, doncs la Terra estava plena de força, paciència, alegria, passió i il·lusió, en última instància, amor.

ON ANEM

Anem cap a un model econòmic i social en el nostre petit poble, potenciant una economia real, justa i transparent, amb criteris de sostenibilitat i respecte al medi, que entengui i respecti l’ésser humà com a individu lliure i creatiu amb la responsabilitat de treballar per ell mateix i per el comú. I sobretot, anem cap a enfortir les relacions humanes per tal de crear un entorn de treball conscient en la importància del retorn a la cooperació. Cap a una Societat més Justa, Sana i en Harmonia amb la Naturalesa.

D’ON VENIM

La llavor de La Garbiana es va sembrar uns anys enrere amb la participació i empemta d’un munt de persones que han fet que això sigui possible. La Jennifer, la Glòria i la Rosanna, les primeres guardianes del Rebost; el Xiviri, "l’arquitecte"; la Olga i la Eva, (l’Artesana i l’Alquímica) que de bon principi i fins ara ens alimenten i cuiden amb les seves bones mans; el Quim, un dels grans impulsors i inspiradors; l’Ignasi que durant dos anys ha tingut cura de l’hort i és un dels primers 4 magnífics! i tots aquells i aquelles que han participat, participen o participaran d’aquesta il·lusió.