Qui som

QUI SOM

Vet aquĂ­ que en una terra seca i aspra, la Força, la PaciĂšncia, l’Alegria i la PassiĂł varen trobar uns grans de blat. La Força remoguĂ© la terra i la PaciĂšncia sembrĂ  les llavors i va esperar i esperar... A l’estiu l’Alegria recollĂ­ el blat i quan va ser al sac, en feu una bona farina, que la PassiĂł va remanar, amassar i enfornar per fer un bon pa
DesprĂ©s vingueren l’ExperiĂšncia, la Saviesa, la Generositat, la Voluntat, la Il·lusiĂł...i els habitants d’aquella terra seca i aspra creixeren sans i forts, doncs la Terra estava plena de força, paciĂšncia, alegria, passiĂł i il·lusiĂł, en Ășltima instĂ ncia, amor.

ON ANEM
Anem cap a un model econĂČmic i social en el nostre petit poble, potenciant una economia real, justa i transparent, amb criteris de sostenibilitat i respecte al medi, que entengui i respecti l’ésser humĂ  com a individu lliure i creatiu amb la responsabilitat de treballar per ell mateix i per el comĂș. I sobretot, anem cap a enfortir les relacions humanes per tal de crear un entorn de treball conscient en la importĂ ncia del retorn a la cooperaciĂł. Cap a una Societat mĂ©s Justa, Sana i en Harmonia amb la Naturalesa.

D’ON VENIM
La llavor de La Garbiana es va sembrar uns anys enrere amb la participaciĂł i empemta d’un munt de persones que han fet que aixĂČ sigui possible. La Jennifer, la GlĂČria i la Rosanna, les primeres guardianes del Rebost; el Xiviri, "l’arquitecte"; la Olga i la Eva, (l’Artesana i l’AlquĂ­mica) que de bon principi i fins ara ens alimenten i cuiden amb les seves bones mans; el Quim, un dels grans impulsors i inspiradors; l’Ignasi que durant dos anys ha tingut cura de l’hort i Ă©s un dels primers 4 magnĂ­fics! i tots aquells i aquelles que han participat, participen o participaran d’aquesta il·lusiĂł.

viñeta Disseny i ProgramaciĂł: Josep RodrĂ­guez PerisĂ© viñeta Contacte viñeta Espai de redactors viñeta esquelet viñeta RSS viñeta Valid XHTML 1.0 Strict
Web realitzada amb SPIP
Con el esqueleto ESCAL-V3
VersiĂł: 3.79.27